Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Срещу 900 хил. лв. правителството ще ни информира как работи ЕС

OFFNews 20 април 2016 в 12:38 2722 5

Срещу 900 хил. лв. правителството ще ни информира как работи ЕС

900 хил. лв. ще струва на правителството изпълнението на Комуникационната стратегия на България за Европейския съюз. На заседание на Министерски съвет днес беше одобрена работната програма за 2016 г. 

В националния план са включени дейности за повишаване на информираността на българските граждани за ролята и функциите на европейските институции, приоритетните въпроси от дневния ред на ЕС, както и осигуряване на публичност и прозрачност на българските институции във връзка с препоръките на Европейската комисия в рамките на Механизма за сътрудничество и оценка.

От заделените средства 450 хил. лв. ще бъдат насочени към международния план, в който е предвидено утвърждаване на положителния образ на България като член на ЕС и популяризиране на активното ѝ участие в разработването и осъществяването на политиките на Съюза.

Правителството прие и отчет за изпълнението през 2015 г. на Работната програма на Комуникационната стратегия. Годишният отчет отразява комуникационните дейности, осъществени от институциите в страната с цел популяризиране на актуални въпроси от дневния ред на ЕС, както и комуникационните дейности, осъществени от българските задгранични представителства с цел утвърждаване на положителния образ на България като член на ЕС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12455

4

merypoup

20.04 2016 в 14:19

От статията става ясно, че подобни измислени глупости е имало и през 2015г. Някой да е чул, разбрал, видял, усетил нещо от дейността по "Комуникационната стратегия"?
Единственият извод до който стигат все повече европейци е, че работата на институциите в ЕС е да пилеят парите на хората за подобни простотии.

63994

3

Red or Dead

20.04 2016 в 14:12

Ма това са си направо парички хвърлени на вятъра(естествено нова схема за крадене)

Коменданте го каза отдолу.....НИКАК...аз съм още по-краен....ЕС изобщо не съществува на ....практика вече...


И защо не кажете 2 думи за 1 МИЛИАРД дето днес си го гласуваха за уж.....“безплатното“ саниране....естествено ще плащаме всички ние на фирмите на.....граБ.....след като им спряха всички парички от ЕС, остана само краденето от заспалия матрЯл в Мангалия(да не се бърка с ..Монголия..)

77927

1

El Commandante

20.04 2016 в 13:18

Как работи ЕС?
Никак.



Айде готово, на кой да изпратя фактурата за 900 бона?
 
X

Да помогнем на украинските деца!