Анализ за Германия: Светската държава отстъпва, свинското изчезва

OFFNews 25 юли 2016 в 09:47 6631 16

Минути след атентата в Мюнхен.

Германия определено е на прицел последната седмица. Допуснатите в страната хиляди бежанци стоят зад серия атаки, разтърсили страната напоследък - било то заради тероризъм или лични психични проблеми на нападателите. С годините в Германия се заселиха и много мюсюлмани.

Анализ на обстановката в германската страна направиха журналистът Иван Бакалов и бившият директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров в Нова телевизия.

„В Германия светската държава отстъпва. На родителите се казва да не правят на децата сандвичи със свинско, защото си разменят с другите, а имат мюсюлманчета в училищата.

Момичетата не трябва да се обличат с по-къси поли.

Държавата отстъпва на някакви средновековни правила” - категоричен е Бакалов.

Димо Гяуров допълва: "В страната дори се обсъжда в големите столове да не бъде сервирано въобще свинско, за да не се дразнят децата с друго вероизповедание".

Иван Бакалов смята, че в германската страна ще стане още по-страшно. „В момента хората се шегуват, че амок е новото подразделение на „Ал Кайда”.

Има „димна завеса” в германските медии – пускат, например, името „Давид”, вместо „Али” (*бел.ред. – става дума за нападателя в Мюнхен), за да прикрият мюсюлманското име.

Пускат, че е десен почитател на Брейвик. Това е преекспонирано. Една от причините за това е, че в Германия има 10 милиона мюсюлмани, приеха още милион и половина за последната година.

Не искат да се създават настроения. Второ – според тях не трябва да се обвинява религията”, коментира журналистът.

Димо Гяуров обаче смята, че случилото се в Мюнхен не е класически терористичен атентат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11751

18

Big Smile

28.07 2016 в 16:25

Явно коментиращите отдавна не са ходили в Германия! Толкова много и вкусно свинско не можеш да намериш дори в Москва!
Тъпчете се с кренвирши Леки тролове!
Viva Todor Jivkov! Long live Maduro!

13924

16

ScrewIslam

25.07 2016 в 15:29


Предлагам следните мерки в Германия: A. забрана на ЛЕГАЛНИТЕ оръжия; Оставяме НЕЛЕГАЛНИТЕ оръжия на мира, за да може депресираните бежанци да избиват германци. B. Забрана на камионите (виж: касапницата в Ница). Разрешават се само ръчни колички C. Забрана на ножовете за общи цели, включително за хранене – стават за рязане на глави. От утре хлябът да се реже с моторна резачка. Свинско няма да се реже, защото така или иначе няма да се яде. То обижда бежанците D. Забрана на самолетите (справка: 9/11). Пътуванията вече да се извършват с колело или пеша. E. Забрана на пироните (виж, атентата в Бостън). Въвеждаме ексклузивни безшевни методи за монтаж. F. Конфискуваме тенджерите под налягане (виж точка 5).

63994

15

Red or Dead

25.07 2016 в 12:57

https://goo.gl/8syYOP

Ами няма какво да добавя;)

77927

12

El Commandante

25.07 2016 в 10:51

Да, това изказване трябва завинаги да остане в историята редом с деянието на Поп Кръстю....

77927

9

El Commandante

25.07 2016 в 10:31

"А и, El Commandante, можеш ли да посочиш друга страна"

Това не важи само за германците, това е общо положение: свалиш ли си гащите и заемеш ли стойка Гъ, скоро издаваш звука Ъ!