Шведски гигант подгрява мача на Кобрата

OFFNEWS 29 ноември 2016 в 02:53 3491 0

197-сантиметровият шведски професионален боксьор в тежка категория Ото Валин се очертава като един от най-интересните участници в подгряващите мачове преди двубоя между Кубрат Пулев и Самюъл Питър в "Арена Армеец" на 3 декември за интерконтиненталната купа на Световната боксова асоциация.

26-годишният Валин ще се боксира с 35-годишния бразилец Рафаел Зумбано Лав.  Валин, непобедимият шведски гигант от Сундсвал и бивш спаринг партньор на Кубрат Пулев, е развълнуван от предстоящия си сблъсък с бразилеца.

"С нетърпение очаквам да се бия в такова голямо шоу", каза той. "Зумбано Лав е силен противник. Гледал съм го – изправял се е срещу сериозни противници като Шанън Бригс, Ерик Молина и Чарлз Мартин, така че мисля, че ще ме поизпоти, но съм уверен в себе си. Просто искам да победя и да изглеждам добре, докато го правя!", коментира Валин.

Друг от участниците е 24-годишният Тим-Робин Лихауг от Берген от Норвегия. Той се завръща на ринга за първи път от мача си срещу световния шампион в средна категория Артур Ейбрахам и с нетърпение очаква да покаже уменията си на живо пред 15-е хиляди фена в българската столица. Пътят си към победата той ще търси в сблъсък с унгареца Герго Хорват.

"Страхотно е да имам шанс да се бия пред толкова голяма аудитория", каза Лихуаг. "Нямам търпение да покажа на феновете на какво съм способен. Опонентът ми има приличен опит зад гърба си, но аз съм в добра кондиция и ще съм готов да посрещна всичко, което ми поднесе", закани се Лихауг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови