Десислава Атанасова стана касиер в "Макдоналдс"

Вероника Шербанова 28 ноември 2012 в 17:15 11254 12

Десислава Атанасова стана касиер в
Десислава Атанасова стана касиер в "Макдоналдс"

Здравният министър Десислава Атанасова се превърна в касиер в „Макдоналдс“. Новото ù амплоа продължи около четвърт час и беше час от благотворителната кампания на фондацията „Роналд Макдоналд“ в помощ на децата с онкохематологични заболявания в България.

Кампанията, която се провежда за 11-ти път в България се включиха още посланикът на САЩ в България Марси Рийс, министрите на труда и социалната политика Тотю Младенов и на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, български спортисти и популярни личности.

Събраните от инициативата средства ще отидат в детските отделения по онкохематология в страната.

Клиентите на заведението на пл. „Славейков“ се зарадваха най-много на присъствието на певицата Поли Генова. Изпълнителката беше посрещната от тълпа деца, които искаха да се снимат с нея и да вземат автографа ù.

Повечето участници, сред които и здравният министър Десислава Атанасова, облякоха тениски, част от униформата на работещите във веригата за бързо хранене, и обслужваха в продължение на един час клиентите.

Атанасова остана доста по-малко от останалите – едва около четвърт час. През това време тя с охота раздаваше автографи заедно с популярните телевизионни водещи и изпълнители. 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!