Brother – достъпният черно-бял лазерен печат

OFFNews 18 декември 2014 в 15:06 2418 0

Качественият черно-бял печат никога не е бил толкова достъпен, както днес благодарение на серията лазерни устройства Brother.

Устройствата гарантират безпроблемен печат, посредством наличието на множество иновативни технологии, скорост от 20 стр/мин и тава за 150 листа хартия, за да не ви се налага постоянно зареждане. Четирите нови технологии ограничаващи намачкването на хартията намаляват засядането и правят работата удоволствие.

Компактните, стилни и надеждни устройства са създадени за да отговорят на нуждите на малкия и домашен офис, офис, който се нуждае от техника, на която може да разчита. Серията включва: принтери - HL-1110 и HL-1112, мултифункционални устройства 3 в 1 - DCP-1510 и DCP-1512, мултифункционално устройство 4 в 1 - MFC-1810.
HL-1110E


Новото в технологиите „Без засядане”:

Удължени странични водачи – дължината на страничните водачи е увеличена (от 100 мм до 160 мм) спрямо предходната серия, за да се ограничи изкривяването при подаването на хартията.

Двойна ролкова система – новото подобрено гумено покритие на двойната ролка за поемането на хартията спомага за намаляване отлагането на прах върху ролките, като по този начин се свеждат до минимум евентуалните проблеми при въвеждането на хартията в устройството.

По-къс път на хартията – с 50% по-къс път на хартията в сравнение с „S” образния печат (от 450 мм до 220 мм). Резултатът е по-малко задръствания чрез намаляване на рисковите точки.

Анти-извиваща ролка – специално създадена ролка, която ограничава извиването на хартията при отпечатване. Благодарение на нея значително се подобрява вида на отпечатаните документи.

Други полезни функции в новата серия са печат N-в-1, която позволява на потребителя да намали разходите си като събере 2, 4, 9, 16 или 25 страници на една А4 страница, и функцията ID печат за по-голяма сигурност на документите, при който се добавя допълнителна информация към всяка страница на документа, като дата, час, потребителско име или кратко съобщение.

Дизайна на устройствата е направен така, че подмяната на консуматива да става изключително лесно, а както е и при другите Brother устройства, барабана и тонера са отделно, така че потребителя да подмени само консуматива, който е изразходван.

От Декември в серията са добавени и три нови устройства, които са с вградена безжична мрежова свързаност. Вече може да печатате от всички мобилни устройства в офиса!

И не на последно място всички те са на изключително атрактивни цени!

Само през декември Brother предлага и специални оферти!

За Brother

Brother е световно известна технологична компания, създадена в Япония през 1908 г. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мулти-функционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения. През 2008 г. компанията отбеляза 50 години присъствие на Европейския пазар. В момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, рециклиращи фабрики във Великобритания и Словакия, централен офис за индустриални шевни машини в Емерих (Германия) и Централен офис за Европа за печатни устройства в Манчестър (Англия). В световен мащаб служителите на Brother са над 25 000 души. Компанията непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти, носители на световно признати сертификати за енергийна ефективност и екологичност – като “Energy Star”, “Blue Angel”, “Nordic Swan” и “Ecomark”.


DCP-1510E


MFC-1810E

DCP-1512

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови