2 седмици до премиерата на Iphone 6. Какво знаем до сега (снимки)

OFFNews 26 август 2014 в 14:44 9589 5

До представянето на Iphone 6 остават само 2 седмици, но въпреки че официално телефонът все още не се предлага никъде, то голяма част от неговите спецификации и външен вид са известни на интернет потребителите след изтеклите снимки на смартфона.

До момента това, което можем да очакваме от Apple е, че новият им топ модел телефон ще се предлага в два размера - 4.7 инча и 5.5 инча, като по-големият вариант вероятно ще е официалното включване на Apple в пазара на фаблети.

Със сигурност ще видим и сензор за пръстови отпечатъци - опция, която със сигурност ще бъде включвана във всеки бъдещ модел на калифорнийската компания.

Очаква се дисплейът да бъде "Retina display +" с разделителна способност 1,704х904 пиксела, което ще го направи по-ясен и с по-хубави цветове от всякога.

Както всяка година, Apple ще покаже и нов и по-мощен процесор за смартфона си.

Един от непотвърдените слухове е, че новият Iphone 6 ще се предлага във вариант със 128 гигабайта вътрешна памет, което ще бъде идеалното решение за досегашните проблеми на потребителите, на които не им стигаше паметта, а и не можеха да сложат допълнително карта памет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови