MMA борецът, който вилня в Слънчев бряг, се размина с подписка

OFFNews 01 октомври 2015 в 17:18 3981 4

Снимка btv.bg

Джон Кери, който буйства в „Слънчев бряг“ преди два дни, е пуснат на свобода, с мярка за неотклонение „подписка“, но със забрана да напуска страната. Според прокурор от Районната прокуратура в Несебър, самият MMA борец имал „критично отношение“ към извършените от него престъпления, а е и във влошено здравословно състояние.

Самият Кери ще бъде привлечен като обвиняем по няколко престъпления – за кражба на чужда движима вещ (откраднатият от него мотокар), хулиганство, съпроводено със съпротива на органи на властта (полицаите, които англичанинът нападна с гаечен ключ и ножове), противозаконно повреждане на чужди движими вещи (колите, които Кери повреди с мотокара).

Припомняме, че Джон Кери сътвори истински екшън в „Слънчев бряг“. В понеделник вечерта англичанинът открадна мотокар и с него „набучи“ няколко автомобила. После нападна полицаи с гаечен ключ, изненада органите на реда, след като сам се удари с него. След това щурмува и бензиностанция, където се въоръжи и с кухненски ножове. ММА боецът не се стресна и от полицаите, които го стреляли със стоп – патрони. След ареста си в бургаската болница твърдеше, че не помни нищо от стореното, защото е бил под въздействието на наркотици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!