Треньорът на Ливърпул: Бяхме бавни и неориентирани, разочарован съм

ОFFNews 27 ноември 2014 в 12:23 3574 0

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс призна разочарованието си от изпуснатата победа и равенството 2-2 с Лудогорец късно снощи в София.

"Мърсисайдци" получиха гол още в третата минута в мача от група "В" на Шампонската лига, но успяха на обърнат резултата преди почивката. Само две минути преди края обаче получиха ново попадение за крайното 2-2.

"Разочарован съм от началото на срещата, защото бяхме много бавни и неориентирани. Доволен съм от обрата, но все пак си мисля, че имахме възможност и трябваше да решим мача с трети гол", заяви Роджърс.

"Когато получиш гол толкова рано в мача, трябва да имаш наистина силен отбор и той да прояви характер. Мисля, че днес се случи именно това. Преди мача говорехме, че трябва да променим хода на сезона тази вечер в София. Искахме да покажем характер и го направихме", добави специалистът.

Брендън Роджърс коментира и последния кръг от груповата фаза на турнира след три седмици:

"Получихме попадение в края на мача и сме разочаровани, но това няма значение. Пак трябва да победим "Базел" в последния мач, за да се класираме напред. Вярваме, че имаме сили да спечелим тази среща".

Ливърпул изостава с две точки от Базел, който от своя страна отстъпи с 0-1 на Реал Мадрид като домакин. Двубоят между Ливърпул и Базел, който ще реши второто място в група В на Шампионската лига, ще бъде игран на "Анфилд".

В същото време развоят от тази среща засяга пряко и Лудогорец, който ще се класира на трето място при равенство на "Сантиаго Бернабеу" срещу Реал Мадрид и победа на Базел в гостуването на Ливърпул.

Третото място в групата дава право на участие в 1/16 финалите на Лига Европа напролет. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови