Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Стан Вавринка позира гол за списание

OFFNews 30 юни 2015 в 07:56 6690 0

Стан Вавринка

Снимка Reuters

Стан Вавринка

Носителят на две титли от турнири от Големия шлем Стан Вавринка позира гол за снимки към интервюто му за американското спортно списание ESPN. Анонс за него публикуван снощи, а интервюто и цялата галерия ще излязат на 6 юли.

"Моето тяло е за моя тенис, за моя спорт. Съвсем не съм модел. Не тренирам, за да се показвам на плажа, а за да играя добре на корта", казва пред ESPN Вавринка, който тази година спечели "Ролан Гарос" след победа над световния №1 Новак Джокович. Той има и титла от Australian Open от миналата година, която извоюва след победа на бившия №1 в света Рафаел Надал.

30-годишният швейцарски тенисист казва още: "Обичам да се поставям в трудни ситуации, създаващи напрежение. Обичам да се гмуркам, да скачам с бънджи" Обичам това усещане - когато се чувстваш малко нервен и всъщност не знаеш точно къде отиваш. Обичам това чувство, обичам скоростта".

Вероятно в списъка с тези смущаващи ситуации човек би могъл да постави и голите му снимки, коментира авторът на статия за сайта на Асоциацията на професионалните тенисисти по повод материала за ESPN.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews