Лудогорец срещу Ливърпул - колко луди са "орлите" на Домусчиев

OFFNews 26 ноември 2014 в 08:07 4003 3

Днес от 21:45 часа на стадион "Васил Левски" Лудогорец излиза срещу английския гранд Ливърпул в решаващ двубой за продължаване към 1/8 финалите на Шампионската лига. 

В момента тимът от Разград е на последно място в таблицата на група "B", но ги разделят само 3 точки от отбора на Базел, които са втори във временното класиране. 

При евентуална победа над Ливърпул с добра голова разлика и загуба на Базел от Реал М., Лудогорец ще може да се изкачи на второто място само мач преди заключителната фаза. 

Досега от изиграните си четири двубоя отборът на Кирил Домусчиев има една победа и три загуби, но за щастие на орлите от Разград отборите в групата им освен Реал Мадрид също не се справят блестящо. 

Именно лошата кондиция на Ливърпул и до някъде на Базел дават шанс, макар и минимален на Лудогорец да продължат да гледат смело към недостижимия до момента за български отбор 1/8 финал в ШЛ. 

Ще покажат ли характер орлите на футболния бос Кирил Домусчиев срещу Ливърпул на Стиви Джи ще разберем тази вечер на Националния стадион "Васил Левски".  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!