Евро 2016: България срещу Норвегия на "Васил Левски" тази вечер

OFFNews 03 септември 2015 в 06:40 4049 0

Снимка Булфото/Миро Златев

Националният отбор на Норвегия кацна в София на 1 септември за евроквалификацията с България

Тази вечер националният ни отбор по футбол излиза срещу Норвегия в мач от квалификациите за Европейското първенство по футбол през 2016 г. Срещата на стадион "Васил Левски" започва в 21:45 ч.

Италия и Хърватия пращат представители на националните си отбори на евроквалификацията България - Норвегия. В БФС вече са пристигнали заявки за места в ложата на хора от треньорските щабове на двете страни. На трибуните ще има мениджъри и от Турция, Англия, Германия, Холандия и Франция.

Двубоят ни с Италия е на 6 септември.

Съперникът на България за третото място в групата ни Норвегия няма да може да разчита на централния нападател Джошуа Кинг, който е контузен.

Заради мача временно бе закрит паркингът на стадион "Васил Левски". Автомобили не да могат да бъдат паркирани там от 8 ч. на 31 август до 8 ч. на 4 септември. Забранява се

От 12 до 24 часа на 3 септември се забранява престоят и паркирането на автомобили на моста пред стадиона, на ул. "Ген. Гурко" между булевардите "Васил Левски" и "Евлоги и Христо Георгиеви".

От 20.45 часа на 3 септември до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:

- ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”;

- бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”;

- бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”.

От 20.30 часа на 3 септември до приключване на мача се променя частично маршрутът на автобусна линия № 75, той се скъсява до Военна академия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews