Домусчиев: Вярвам, че Лудогорец ще прескочи групите на Шампионската лига

OFFNews 18 септември 2014 в 16:17 4901 2

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е уверен, че неговият отбор може да се класира за осминафиналите на Шампионската лига. Това заяви бизнесменът в интервю за bTV. 

"Вярвам и продължавам да съм оптимист, че можем да сме втори и да продължим в Шампионската лига. Или пък да сме трети и да играем през пролетта в Лига Европа. Това са целите пред клуба. Нашата цел не е да вкараме два или три гола в групите на ШЛ и да се хвалим, че сме отбелязали повече от Левски. Или пък да вземем една точка. Целта е второ или трето място", каза Домусчиев пред bTV.

Според благодетеля на Лудогорец равенството 1:1 е бил справедливият резултат в двубоя. Той дори изрази съжаление, че българският тим не си е тръгнал с победа от "Анфилд".

"Съдба. Два-три сантиметра ни разделиха от победата. Даже и колегите в Англия ми казаха, че ако ударът на Кайсара в гредата беше влязъл, щеше да им бъде изключително трудно да се върнат в мача", заяви Домусчиев.

В другия двубой от групата Реал Мадрид победи с категоричното 5-1 Базел, а собственикът на Лудогорец даде прогноза за следващия мач на "орлите" с Реал, съдейки по резултатния мач на "Сантиаго Бернабеу". 

"Следващият мач на Лудогорец е домакинство на Реал Мадрид на 1 октомври, след което предстоят два мача срещу Базел. Смятам, че при всички положения ще се представим по-добре от Базел, категоричен бе бизнесменът. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!