Джеймс Хардън остави Хюстън в играта срещу Голдън Стейт

OFFNews 26 май 2015 в 13:27 2806 0

Джеймс Хардън, чиято брада вече е запазена марка в НБА

Джеймс Хардън вкара рекордните си за плейоф 45 точки при победата на Хюстън над Голдън Стейт със 128:115 в Мач №4 от финалите в Западната конференция на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада.

По този начин "Ракетите" от Хюстън останаха в играта и вече резултатът в плейофа е 1-3. При победа в четвъртия мач на Голдън Стейт отборът печелеше плейофа с 4 победи от общо максимум 7 мача.

Хюстън отбеляза цели 45 точки през първата четвърт, което до голяма степен стъписа Голдън Стейт.

Във втората част звездата на Стейт Стеф Къри падна лошо и удари главата си. Настоящият MVP на НБА пропусна 12 минути от мача, докато лекарите му помагаха да завърши мача.

Осем минути преди края на двубоя Голдън Стейт дори стигна до само шест точки пасив, но тогава дойде моментът на Джеймс Хардън, който вкара седем от следващите десет поредни точки за Хюстън.

За гостите, Клей Томпсън вкара 24, а Къри добави 23 точки. Голдън Стейт си остава само на победа от Финала, а е домакин на Мач №5.

Ако Хюстън успее да направи чудо и обърне плейофа, ще стане първият отбор в историята на НБА, наваксвал изоставане от 0-3.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови