Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Двамата вратари на английски отбор счупиха ръце за едно полувреме

Ивайло Анев 19 януари 2015 в 17:46 10564 0

Титулярният вратар на "Скънторп" Сам Слокомб, който първи счупи ръката си.

Двама от вратарите на третодивизионния английски отбор "Скънторп" счупиха ръце в домакинския си двубой срещу "Бристъл Сити" вчера.

Още в осмата минута титулярният вратар Сам Слокомб трябваше да напусне терена, след като отби с юмрук топката при ъглов удар и бе принуден да отстъпи мястото си на Джеймс Севърн. Той пък бе изнесен на носилка в 42-ата минута след сблъсък с нападателя на гостите Мат Смит.

При тази ситуация на вратата трябваше да застане полеви играч и до края на срещата страж бе защитникът Андрю Бойс. Той се справи чудесно с предизвикателството, но все пак допусна един гол в заключителните минути. Така "Бристъл" спечели гостуването с 2:0.

"Загубихме двама вратари в един мач, а травмите им са едни и същи. Крайно съм разстроен и разочарован от това. Моят отбор обаче беше по-добър на терена. Гордея се с играчите ми, които показаха своите най-добри качества", коментира мениджърът на "Скънторп" Марк Робинс.

"Този мач беше типичен пример за нашия дух. Андрю пое отговорността да застане на вратата, а останалите играчи показаха характер, упоритост и решителност. Ние бяхме по-добрият отбор. Техният мениджър каза, че притежава най-добрите играчи в лигата. Е, в такъв случай нашите могат да си тръгнат с високо вдигнати глави, защото ги надиграхме. Гордея се с футболистите си, защото всички до един бяха невероятни", каза още мениджърът на заемащия 17-ото място в третата дивизия на Англия". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!