Гриша Ганчев предложи два варианта за бъдещето на ЦСКА - феновете да решат

OFFNews 04 октомври 2015 в 12:22 2589 0

Гриша Ганчев

Гриша Ганчев обяви пред привържениците на ЦСКА, че вариантите за бъдещето на клуба са два – стартиране на ново дружество, което да бъде правоприемник на старото или да бъде взет лиценз на отбор от А група.

Един от собствениците на отбора даде изявление пред феновете днес на официална среща на стадион "Българска армия".

"Пред ЦСКА има два варианта - вие изберете кой, или ново дружество, имам уверение, че няма да ни пречат да се върнем, където искаме като ще бъдем правоприемник на настоящия клуб с всички титли. Другият вариант е да вземем лиценз на отбор от А група", заяви Ганчев пред около 3 хиляди души, заели място в Сектор А на стадион „Българска армия“.

"Трябва да дойдат таралежите в Борисовата градина, за да премахнат змиите. Ясно е, че ЦСКА има много силни врагове, но е грозно, когато враговете са и вътрешни, и външни. Ние ще им отговорим с любов, с враговете се разправяме на зеления терен", каза още бизнесменът.

"Ще се борим срещу неправдата с позволени средства. Има доста сбъркан модел по отношение на оста държава – ОСК ЦСКА. ЦСКА не е само футболният клуб. Ние трябва да си търсим правдините. Ясно е, че държава без спорт е никаква държава. Никой не ни е виновен, че сме стигнали до това състояние", добави той

"Нека дискусията да е точна и ясна, и кратка. Може да организираме и мини-референдум, в който всички „армейци“ да кажат собственото си мнение. Което мнение надделее, това ще направим. Глас нарочен, глас Божи", завърши Гриша Ганчев.

На въпрос на фен, дали евентуалното ново дружество ще продължи битката си във В група, Ганчев отговори, че утре предстои среща на ръководството на ЦСКА с Борислав Михайлов по този въпрос.

"Има уверение, че отборът ще продължи във В група, но от Боби Михайлов всичко може да се очаква, тъй като в последните няколко месеца част от решенията му бяха доста неадекватни. Но имаме уверение, че евентуално ново дружество, което вече е регистрирано, ще продължи във В група."

Запитан за базата на клуба в Панчарево, Ганчев разкри, че обмисля построяването на нова база, която да бъде собственост на ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови