Британските медии: Демонът Берба унищожи мечтата на Венгер

OFFNews 26 февруари 2015 в 15:29 22867 3

Снимка: http://i.cbc.ca

"Демонът Берба! Европейската мечта на Венгер беше унищожена от Дими", е заглавието на английския таблоид Сън по повод успеха на "монегаските" над Арсенал.

Водещите английски вестници не спестиха суперлативите си по адрес на Димитър Бербатов, който вкара втория гол на Монако за победата с 3:1 над Арсенал в първи 1/8-финал в Шампионската лига.

Мирър излиза със заглавието "DIMWITS", съчетавайки първите 3 букви от името на българския нападател и английската дума за съобразителност (wits).

"Бербатов произнесе присъдата: Искахме повече победата от тях", цитира думите след мача на Бербатов заглавната страница на изданието.

Бившият играч на Ливърпул Джейми Карагър пък коментира изказването на Берба в Twitter: „Когато Бербатов каже, че го иска повече, тогава имаш проблеми”.

"Арсен е унизен" е простото заглавие на Експрес. "Арсенал ще трябва да търси 3 чисти гола в Монако, за за елиминира дефицита от 1:3 в първия мач. Висока планина трябва да изкачи французина", допълва изданието.

"Бербатов декорира завръщането си в Англия с бляскави докосвания. Изглеждаше невъзможно голмайсторът на Монако да пропусне шанса си пред Оспина в началото на второто полувреме.", пише Гардиън.

Снимка: http://www.standard.co.uk

„Някога герой на Тотнъм, след това резерва в изпадащия Фулъм. Сериозно? Бербатов бе представен като дилетант, който е в залеза на своята кариера. Тъкмо обратното”, написа Дейли Мейл веднага след двубоя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!