Човешкото Барби Валерия Лукянова подкрепи Путин

OFFNews 30 юли 2014 в 19:45 12627 21

Човешкото Барби.
Човешкото Барби.

Човешкото Барби - украинката Валерия Лукянова, се отзова на призива на Владимир Путин да се напълнят плажовете на Крим, които са почти празни, откакто полуостровът се присъедини към Русия, пише "Дейли мейл".

28-годишният професионален модел гордо позира за снимка на черноморския плаж, докато милиони туристи го бойкотират.

"Тук съм в Ялта - урааа", пише тя в профила си в една от социалните мрежи.

Лукянова живее в Одеса, но отскоро показва своята подкрепа за Русия. "Имам склонност да отрязвам всичко, което не ми трябва. Следващата стъпка е да отрежа Украйна напълно, защото всичко, което получавам тук, е скапано. Защо да се похабявам?", каза пред списание "GQ". 

Нейната снимка в курорта Ялта със сигурност ще стопли сърцето на Путин, който се опитва да докара руските туристи в Крим, за да спаси жизненоважната за региона туристическа индустрия, пише "Дейли мейл".

Обикновено радващ се на посещение от около 6 милиона туристи годишно, Крим наскоро посрещна едномилионния си турист.

Държавните предприятия даже имат нареждане да изпращат своите служители на платени отпуски до полуострова.

Човешкото Барби се гордее с външния си вид и със "слънцеядството" си, което е оцеляване чрез "космическа микрохрана", иначе позната като въздух и светлина. "През последните седмици изобщо не съм огладнявала. Надявам се, че това е последната фаза, преди да премина изцяло на въздух и светлина", каза тя по-рано тази година.

Дядото на Валерия Лукянова е от Сибир. Той често посещава майката на Барбито - Ирина Пашкеева, която е на 47 г. и живее в Крим. Ирина е твърд поддръжник на присъединяването на други региони от южна и източна Украйна към Русия.

В профила на Пашкеева в социалната мрежа пише: "Не се предавайте! Бийте се! Нашите деди са се били с голи ръце срещу фашистите! Не посрамвайте доблестта на Великия Войн! Знайте, че Русия винаги е с вас!", както и "Сега или никога! Хунтата в Киев ни обяви война. В югоизточна Украйна е пълно с въоръжени наемници". 

Валерия Лукянова стана известна със стремежа си да заприлича на истинска кукла Барби. Лукянова твърди, че няма пластични операции, но според феновете й тя е платила около 800 000 долара, за да изглежда като кукла Барби.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!