Чичото на Ким Чен Ун хвърлен гол в клетка и изяден жив от глутница кучета пред 300 зрители

Александра Маркарян 03 януари 2014 в 15:40 80302 18

Ким Чен Ун е заповядал чичо му да бъде хвърлен гол в клетка с освирепели от глад кучета, които го изяли жив. Колаж:
Ким Чен Ун е заповядал чичо му да бъде хвърлен гол в клетка с освирепели от глад кучета, които го изяли жив. Колаж: "Дейли мейл"

Чичото на севернокорейския диктатор Ким Чен Ун е бил убит, като е бил съблечен гол и хвърлен в клетка, където е бил изяден жив от глутница кучета, съобщи британският "Дейли мейл".

По заповед на Ун срещу Чан Сон Таек и петима негови близки сътрудници са били хвърлени 120 освирепели от глад кучета. Те са били държани без храна в продължение на 3 дни.

Ужасяващата екзекуция на 67-годишния Чан Сон Таек е била наблюдавана от диктатора и още 300 зрители. Тя е продължила един час.

Чичото на севернокорейския диктатор бе обвинен в измяна и корупция.

За екзекуцията бе съобщено на 13 декември. В новогодишната си реч лидерът на Северна Корея за пръв път провори публично за екзекуцията на чичо си. В словото си Ким III нарече чичо си "измет" и посочи като причина за екзекуцията му "елиминиране на мръсната склонност към разцепление". По думите му това действие е сплотило партията и е било точно и навременно.

В речта си Ким Чен Ун обвини съседна Южна Корея, че подстрекава ядрена война и посочи, че един конфликт би довел до "огромна ядрена катастрофа".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!