Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

"Мосад" наема шпиони чрез сайта си

Ивайло Анев 22 септември 2014 в 20:49 4097 3

Сайта на, който "МОСАД" набира шпиони.

Израелското разузнаване създаде нова секция на сайта на си, чрез която набира шпиони, съобщава Дневник.

Обещава се висока заплата на кандидатите, мъже и жени, които знаят как се пази тайна и са много амбициозни.

"Целта е да се направи организацията по-достъпна за потенциални новобранци, които не познават разнородните позиции, които се предлагат", обясни в комюнике канцеларията на министър-председателя Бенямин Нетаняху, на когото е пряко подчинена "Мосад".

Сайтът има версии на иврит, английски, френски, руски, арабски и фарси. "Всички са добре дошли, независимо от религията или националността, да се свържат с нашата организация", се чете на новата секция на адреса . В последните часове секцията е недостъпна, причината за това все още е неизяснена.

"Съветваме Ви да обмислите дали компютърът, който използвате, и местоположението Ви са достатъчно сигурни. Би било по-безопасно да попълните формуляра, използвайки средства, които не са пряко свързани с Вас", пише на сайта. Препоръчва се историята на зарежданите сайтове да бъде изтрита от ползвания компютър.

Следва електронна форма за попълване, в която освен имена, телефонни номера, електронен адрес, език за установяване на контакт трябва да се посочи и алтернативен начин на връзка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews