Кобрата: Кличко е с модерна сексуална ориентация

OFFNews 04 август 2015 в 13:32 11232 19

Световният шампион Владимир Кличко и най-добрият български боксьор Кубрат Пулев.

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев отговори на нападките на Тайсън Фюри, който е следващият съперник на световния шампион Владимир Кличко.

Англичанинът, който е известен с обидния тон към всички останали боксьори, обяви, че Пулев е излязъл с вдигнати ръце в мача си с украинеца и е стоял пред него като боскова круша.

"Фюри е клоун и палячо", отговори Кобрата пред "България днес".

"Имаше възможност да се пробва с мен за европейската титла, но се отказа, а аз бях готов да се бием. Живот и здраве, пътищата ни рано или късно ще се пресекат. Тогава ще говорим на ринга. Той не е нещо особено, но много лае. Въпреки всичко мисля, че има шансове да победи Владимир Кличко, който не е непреодолим", анализира българският боксьор.

Той отговори и на нападките на Кличко, който в едно от последните си интервюта попита къде в момента е българинът. "Аз съм на мястото си, а не съм като него с "модерна" сексуална ориентация", отвърна Кобрата.

Българинът потвърди, че ще се завърне на ринга следващия месец, като мачът му ще е на 26 септември в Германия. По думите му обаче все още не е ясен съперникът.

"Още не е ясно с кого ще се бия. Имам желание да е класен противник, но не зависи само от мен. Всичко ще се нареди постепенно. Съществува вероятност отново да атакувам европейската титла, но всичко с времето си", обясни Пулев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!