Кметът на Лондон: Джихадистите са онанисти, които зяпат порно

OFFNews 30 януари 2015 в 21:13 15080 21

Борис Джонсън; Снимка: telegraph.co.uk

Кметът на Лондон Борис Джонсън нарече мъжете, които се бият на страната на „Ислямска държава“, онанисти. Според него те гледат порно, защото се провалят с жените.

"Ако погледнете психологическите профили на атентаторите, те обикновено гледат порно. Те буквално са тежки онанисти", твърди кметът на английската столица, цитиран от The Guardian.

"Те са измъчени и тяхната неспособност да установяват нормални отношения с жените ги кара да се чувстват пълни неудачници и да мислят, че целият свят е против тях. Понеже не им върви с жените, тези хора търсят отдушник в нещо по-достъпно, например в религиозния екстремизъм. Това са слаби хора, които усещат, че са загубеняци, и само по този начин се чувстват победители", казва още Джонсън.

Мохамед Калиел, директор на Организацията на ислямската общност във Великобритания, в отговор на изявлението на Джонсън заяви:

"Човек на толкова отговорна позиция трябва да прави отговорни коментари. Това ли трябва да е стилът и нивото на изказване на човек, който се стреми да бъде министър-председател на страната?"

Борис Джонсън, който вероятно ще се върне в Камарата на общините през май, каза, че "най-доброто решение на проблема с младите мъже, които стават радикалисти, е да им се осигурят работни места".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!