Да, тя е кандидат за президент на Полша (снимки)

Николаос Цитиридис 19 януари 2015 в 14:02 12183 9

Магдалена Огурек

Запознайте се с Магдалена Огурек. Тя е на 35 години, доктор по хуманитарни науки, журналист и ТВ водещ, майка и съпруга. А от една седмица е и най-красивата кандидатка за президент в Полша. Кандидатурата на Магдалена е издигната от Съюза на демократичната левица.

Това няма да е първата политическа битка на красивата дама. През 2011 година тя участва в полските парламентарни избори от същата партия, но без успех.

Огурек има и опит в работата на държавната администрация и в частност полското МВР и Бюрото на европейската администрация. 

Завършила е курсове в EIPA (European Institute of Public Administration) в Маастрихт, има следипломни курсове по темите на Евроинтеграцията във Варшавския университет. Автор е на книгите "Полските тамплиери – митове и реалност" и "Бегинки и валденци в Шльонск и Моравия в края на 14-ти век".

Тя ще влезе в битка за президентското място на Полша с още четирима мъже. Президентските избори в Полша ще се проведат през май тази година. Основният претендент за поста е Бронислав Коморовски, който има най-висок рейтинг във всички проучвания на общественото мнение.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!