Арестуват американка, излъчвала на живо как кара пияна (видео)

OFFNews 13 октомври 2015 в 13:46 3322 0

Забележителен начин да си сигурен, че ще те хванат, щом правиш нещо незаконно, е да снимаш и излъчваш действията си на живо, отлбелязва сайтът mashable.com. Именно това е направила млада американка, използвайки своя смартфон и популярното приложение на Туитър „Перископ”.

Обезпокоени граждани започнали да звънят в събота вечерта в полицейското управление в Лейкленд, щат Флорида, след като гледали кадрите на явно почерпена млада дама зад волана, идентифицирана по-късно като 23-годишната Уитни Бийл. Своето „предаване“ тя озаглавила „Пияно момиче кара”.

В 11-минутното видео, Бийл казва че е „шибано пияна” и на всичкото отгоре се е загубила. Тя дори се опитва да налучка посоките с помощта на други потребители на „Перископ“.

Младата жена признава във видеото, че „да се кара пиян не е гот”, но все пак продължава да кара, въпреки че нейните зрители я приканвали да спре колата и да излезе. Един от тях я обвинил, че се преструва, а други я „защитили“ - в предишни кадри били видели как блъска един пътен знак. Други я разпитвали, за да получат информация къде е, а някои отправили обидни коментари.

Един от позвънилите на на телефона за спешна помощ 911 определил, че пияната шофьорка се движи из северната част на Лейкленд, на не успял да съобщи точното място.

Накрая полицейски служител влязъл в своя личен „Перископ” и успял да открие Бийл, забелязвайки в нейните кадри някои отличителни белези в района. Тя карала „Тойота Камри“ със спаднала предна лява гума. А докато полицаите се опитвали да я спрат, се блъснала в бордюра с дясното предно колело.

Според полицаите Бийл миришела на алкохол, говорът й бил объркан, а очите – блестящи. Тя е арестувана и обвинена за управление на автомобил в нетрезво състояние.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови