Уволнената Маринова определена за зам.-шеф на Националния съвет по туризъм

OFFNews 27 юли 2015 в 10:38 7464 8

Уволнената заместник-министърка на туризма Надя Маринова е определен за зам.-председател на Националния съвет по туризъм.

Това става ясно от раздадените материали на заседанието на НСТ в четвъртък. Сред тях е имало и заповед на министъра на туризма Николина Ангелкова, с която тя определя себе си за председател на НСТ и постановява Надя Маринова да я замества, разказаха присъствали на заседанието.

Заповедта е издадена преди премиерът Бойко Борисов да уволни Маринова на 14 юли тази година. Тя беше отстранена от поста, след като в медиите бяха публикувани нейни снимки как спи в ресторант.

Все още не е ясно дали става въпрос за технически гаф и министърът на туризма Николина Ангелкова е забравила да смени предварително издадена заповед или Надя Маринова наистина ще ръководи Националния съвет по туризма в отсъствието на министърката. 

След публикуването на материала от Министерство на туризма се свързаха с OFFNews и заявиха, че Маринова не е зам.-председател на НСТ. Оттам обясниха, че тя дейстително е фигурирала в материали, разпратени до участниците в НСТ, но това се случило преди уволнението ѝ, когато съобщавали за свикването на съвета. По думите им и на самия НСТ били раздавани материали, но името на Маринова било заменено с това на другия зам.-министър - Ирена Георгиева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови