Сидеров пак разиграва цирк, този път на летище Варна

OFFNews 07 януари 2014 в 07:37 12861 34

Волен Сидеров се крие от протестиращите.
Волен Сидеров се крие от протестиращите.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отново разигра цирк на обществено място - този път на летище Варна.

Той се спречкал с пасажери от полета София-Варна - карал се с жена, размахвал документи, а после налетял на бой на мъж, който се е опитал да я защити.

От летището потвърждават за инцидента, но отказват подробности, предаде БГНЕС.

Сподвижниците на лидера карали хората, които снимат случващото се с телефони и камери, да изтрият записите, ояви пред Нова телевизия Росица Пенкова, главен редактор на Varnautre.bg.

По думите й в автобуса от самолета да летището и после на летището се е стигнало до ръкопашен бой между хората на Сидеров и пътниците.

За скандалите около Сидеров е виновна енергийната мафия, която партията ни удари, обяви депутатът от "Атака" Николай Александров пред Нова телевизия.

Сидеров и негови съпартийци са във Варна за протестен митинг пред областната управа срещу върнато решение на общинския съвет от областния упревител Иван Великов за преименуването на 215 местности с турски имена.

Септември миналата година Сидеров и част от депутатите му вдигнаха скандал в ресторант в Брюксел - доста подпийнали замеряли сервитьорите с тапи, а накря се опитали да се изнижат без да платят. По същото време в парламента се гласуваше първият вот на недоверие към правителството на Пламен Орешарски.

При гласуването на Бюджет 2014 Сидеров и част от депутатите му бяха снимани в кубинския курорт Варадеро.

По време на най-активните протести пред Народното сърание пък лидерът на националистите влизаше в парламента с пистолет, а от протестиращите се криеше с пластмасова маса.

През 2010 г. Волен Сидеров беше арестуван на летището във Франкфурт заради скандал на борда на самолет на авиокомпания „Луфтханза”.

Тогава Сидеров показа дипломатическия си паспорт и беше освободен. От полицията във Франкфурт обявиха, че Сидеров е бил пиян, вдигнал скандал и обидил на расистка основа екипажа на самолета. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!