Сидеров и Чуколов ще съдят главния прокурор за клевета

OFFNews 13 октомври 2015 в 15:35 2154 15

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и заместникът му Десислав Чуколов съдят Главния прокурор Сотир Цацаров, съобщиха от пресцентъра на партията.

Според съобщението националистите смятат да заведат дела и срещу главния секретар на МВР Георги Костов, градския прокурор Христо Динев и говорителката на главния прокурор Румяна Арнаудова за съзнателно разпространени неверни позорни обстоятелства.

Те са категорични, че с тези си действия органите са злепоставили пред обществото депутатите от "Атака". "Така Цацаров, Костов, Динев и Арнаудова клеветят Сидеров и Чуколов и уронват престижа им", пише още в съобщението.

В петък срещу събота Сидеров нападна собствениците на магазин за цигари и алкохол в центъра на София, с мотива, че продават контрабандни цигари и наркотици. Последва проверка на Икономическа полиция, която установи, че контрабандна и забранена стока в магазинчето няма. От прокуратурата вече поискаха снемане на имунитета на лидера на „Атака” Волен Сидеров и депутата Десислав Чуколов, който активно участва в скандала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!