Сидеров: "Протестна мрежа" затрашава живота на депутатите

Ивайло Анев 24 юли 2015 в 12:04 5476 21

Снимка Сергей Антонов

Симпатизанти на Атака държат маса над Волен Сидеров, за да го предпазят от хвърляните по него предмети по време на протестите ДАНСwithMe.

Депутатите от „Атака“ се оплакаха от вътрешния министър Румяна Бъчварова, която според тях бездейства спрямо протестиращите в подкрепа на съдебната реформа.

По думите на националистите те нарушават обществения ред. „Не трябва да има хулиганстващи елементи буквално до вратата на парламента, които застрашават здравето, живота и по всякакъв начин да пречат на парламентарния живот“, категоричен беше лидерът Волен Сидеров.

Той изрази и сериозни критики срещу предлаганите конституционни промени. „Целта на т.нар. съдебна реформа е да се осигурят места на Висшия съдебен съвет на свои хора от магистратските среди“, разкри атакист номер едно.

Сидеров беше категоричен, че депутатите му няма да подкрепят реформите в основния закон.

„Бихме подкрепили истинска промяна, например през август да не се почива, за да можем да изработим нов Наказателен кодекс, който да пребори битовата престъпност“, обясни националистът, като уточни, че в последните дни сме свидетели на игри във висшите сфери. 

„Българите не се интересуват дали ВСС ще гласува явно или тайно, важни са повишаването на доходите и справянето с безработицата“, обърна се той към управляващите.

Сидеров заяви, че националистите са недоволни и от демонстрираната прегръдка между ДПС, РБ и ПФ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!