Сидеров: През май започва войната между САЩ и Русия

България ще е фронтовата линия, твърди лидерът на "Атака"

OFFNews 06 април 2015 в 14:34 16667 78

В края на май САЩ ще започне война на територията на Украйна срещу Русия. Американците ще стоварват в страната ни бойна техника, войска, инструктори и военнослужещи, който ще използват срещу руснаците.

Това предвеща лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров в ефира партийната си телевизия "Алфа".

Според него страната ни щяла да бъде част от фронтовата линия. Тук щели да се лекуват ранените и да има щабове. Така сме щели да се превърнем в мишена на Русия.

"Няма учения. Тази огромна техника, която се стоварва, не е за учения. Тогава за какво е тя - за война в Украйна срещу Русия. Това трябва да стане много ясно", заяви Сидеров.

Той нарече военните учения, които започнаха у нас миналия месец "бутафория", която се играе, за да замаже очите на гражданите.

Сидеров твърди още (без нито едно доказателство), че през изминалата седмица в София са пристигнали трима представители на ЦРУ, които оглеждали болници, хотели и училища.

Според лидера на "Атака" това се случвало, за да може, когато започне войната, да има къде да се настанят американските войски.

"Ченгесарите от ЦРУ обикалят и посочват в кой хотел ще бъдат настанени НАТО-вски войски, които ще бъдат пратени да убиват наши братя (бел.ред.- руснаци) на бойното поле на Украйна. Това ще стане през месец май. Информацията ми е сигурна, тя е надеждна и времето ще покаже, че съм прав", предвеща Сидеров.

"Това как се нарича - мобилизация, военно положение. Аз друга дума не мога да намеря", заяви Сидеров.

Според него вече било повече от ясно, че се очаква истинска война:

"Като цяло няма никаква илюзия, че ескалацията на военното напрежение нараства и то много бързо, както и че се подготвя истинска война - не такава виртуална, не някаква въображаема, нито пък учения, които да поддържали доброто състояние на американските войски и несъществуващите български".

Целта на тази мобилизация била Русия тотално да се "сатанизира и изолира", щом започне да се защитава от действията на САЩ, твърди Сидеров.

"Е, хайде отричайте пак, че това, което подготвят американците, е битка с Русия, а нашият ненагледен министър на отбраната - Ненчев, бил готов за битката. Ама, моля ви се, ще ги напляска руснаците", каза иронично лидерът на "Атака".

По време на тричасовото си предаване Сидеров намери време да се оплаче, че през 2011 г. страницата му във Facebook била свалена от "неизвестния администратор на "матрицата" Цукембергер, Зукензакер - някой от този род, който разполага с тази власт".

Лидерът на "Атака" визира създателя и собственик на най-голямата социална мрежа- Марк Зукърбърг, който едва ли лично е свалил профила на Сидеров.

"Всички вие, които се въртите във Facebook като мушици около нощна лампа, не осъзнавате, че сте част от схема. Присъствието ви във Facebook дава възможност да бъдете контролирани", каза още лидерът на "Атака".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!