Сидеров: НАТО са пуснали специални фекалии на плажа в Лозенец

Във водата имало "ешерехия ...ешехерия коли"

OFFNews 24 август 2015 в 16:05 56386 83

Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС/Боби Тошев, архив

"Научихме, че НАТО, тъй като сега се провеждат американски учения, е пуснало специална химическа атака... някаква химическа атака е направило на плажа в Лозенец и той беше затворен през седмицата".

Тази конспиративна теория за затварянето на плажа в Лозенец разви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в седмичното си предаване по партийната телевизия "Алфа".

Според него причината за пускането на въпросното "химическо оръжие" била, че в Лозенец "все пак е имало някакви руси туристи и за да ги изгонят, явно натовците са пуснали тази химическа атака".

"Според медиите фекални води са заразили с ешерехия ...ешехерия коли (бел.ред - явно лидерът на "Атака" има предвид бактерията ешерихия коли), бактерия, която предизвиква болести - стомашни и всякакви други. Целият залив, плажът на любимия на много софиянци плаж Лозенец", възмущава се той.

Сидеров не спира дотук и дори разкрива точно как се случила въпросната "атака" на плажа:

"Този плаж беше затворен през седмицата. Представяте ли си? Аз досега не си спомням плаж да е бил затварян. Оказа се, че той бил силно заразен с бактерии, с мръсотии, фекалии там текат и така нататък. Сега, аз след като знам каква строга програма и колко милиони, поне на хартия, отидоха за пречиствателни станции, не мога другояче да тълкувам тази новина, освен че НАТО са пуснали някакви специални фекалии може би. Те си носят със себе си при ученията цистерни с фекалии и са ги пуснали нарочно, за да отровят плажа. Иначе не мога да повярвам, че там, по Южно Черноморие, където кметовете са изцяло от ГЕРБ, ще допуснат такова нещо. Абсурд. Не може да бъде. Те навсякъде се хвалят, че имало пречиствателни станции. Освен да ги няма тези пречиствателни станции и да ни лъжат. Кмет на ГЕРБ и лъжа - това е несъвместимо".

Явно обаче паметта на лидера на "Атака" е започнала да му изневерява, защото това далеч не е първият случай на затворен плаж. Миналата година Офицерският плаж във Варна беше затворен заради ешерихия коли и чревни ентерококи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!