Сидеров: Ако не се криех под масата, щяха да ме убият

Николаос-Теодорос Цитиридис 21 декември 2013 в 17:53 10230 0

Волен Сидеров се крие под пластмасова маса по време на протестите #ДАНСWithme
Волен Сидеров се крие под пластмасова маса по време на протестите #ДАНСWithme

„Разни шоу халтураджии, които се подиграваха с пластмасовата маса, с която колегите ме пазеха, защото аз можех да съм с разбита глава, можех и да не съм жив след тези вандалщини, продължават да се гаврят с опита да бъда убит тогава, защото можеха да ме убият с огромните камъни, павета и бутилки, които хвърляха.”

Това заяви пред „Дарик“ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в коментар по протестите, които бяха обявени за „Събитие на годината“ от медията.

Според Сидеров протестите през отминалата година са показали, че „има доста пари, които се дават, за да се имитират протести“. По думите на атакист № 1 напоследък са се появили професионални протестиращи. Сидеров сподели, че е запознат и с тарифата на демонстрантите – „за 100 лева излизат със семейството, за 1000 лева нападат полицай“. Той бе категоричен, че в протестите през февруари е имало „осъзнатост“, а в тези от юни – „крясъци, викове, вувузели, думкане на тъпани и нездрав шум”.

„Тогава полицията, ръководена от Цветлин Йовчев, стоеше с кръстени ръце и безучастно наблюдаваше как вилнееща и хулиганска тълпа се опитва да ме убие с камъни. С всичко това продължават да са подиграват определени водещи, медии и шоухалтураджии, които взимат огромен брой пари за тези поръчкови плювни по мен. На тяхната съвест оставам това, нека да им се случи същото, пожелавам им го“, каза Волен Сидеров.

Във връзка с нашумелите напоследък снимки Сидеров коментира, че „Атака“ е обект на нападки, защото е засегнала редица интереси.

„В определени моменти ставаше кристално ясно, защото този опит за преврат стояха ГЕРБ, структурите на ГЕРБ, силовите структури и криминалните им групировки. Ние ги изброихме, дадохме сигнали в прокуратурата и в МВР, описахме кой се занимава с разпределянето на парите, мои колеги бяха ранени“, посочи Волен Сидеров.

„Не коментирам анонимни снимки, сигналчета и опити за компроматчета и т.н. Нямам угризения. Всичко това се случва, защото настъпихме много здрави интереси през тази година”, каза лидерът на „Атака“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!