Руски дипломати се шегуват: Да натирим българите, където трябва (аудио)

OFFNews 04 април 2014 в 07:39 45016 21

Запис на телефонен разговор между руски дипломати - посланикът на Руската федерация в Зимбабве и Малави Сергей Бахарев и посланика в Еритрея Игор Чубаров, се появи в YouTube.

В него двамата обсъждат резултатите от гласуването в ООН на декларация за Украйна и актуалната обстановка в Крим. В хода на разговора двамата се шегуват, че Русия няма да се успокои, докато не анексира Каталуния, Венеция, Шотландия и Аляска, съобщава в. "Преса".

Игор Чобаров развива мисълта си: „..Латвия, Естония и други европейци, а така също и румънците, и българите, ще ги натирим където трябва..” В отговор Бахарев отговаря, че е по-добре, вместо с България и Румъния, да се заемат с „пусти райони“ като Калифорния и Маями.

Чубаров: "Да, прав си, в Маями 95 процента са наши граждани... Имаме пълно право на референдум...

Бахарев: Както и в Лондон...

Чубаров: Прав си... Засега ще оставим румънците и българите, да си висят в Евросъюза...

Бахарев: Заедно с прибалтийските лайнари...

Чубаров: Говорих наскоро с посланика на Евросъюза, той ми казва: "Слушай, вземете си обратно румънците и българите... А аз му казвам: "Не, няма да стане"..."Сърбайте им попарата"...

Автентичността на записа към момента не е потвърдена. Той е качен на 30 март от анонимен профил с името Michael Berkan, който е публикувал единствено този запис.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!