Първанова: Не продавайте бъдещето си за 50 лева

OFFNews 15 септември 2014 в 14:02 2632 2

Снимка Архив

Антония Първанова

Държавата е объркана и всеки сам трябва да реши дали една вечер да пирува с 50 лв. от продадения си глас или да има бъдеще.

Това каза лидерът на НДСВ Антония Първанова във варненското село Аврен по време на среща с местни жители. 

"В момента има партийна търговия. Всеки коментира с кого ще се коалира, кой кого ще надвие. Никой не говори за хората, какво смята да направи за народа. 14 месеца големите партии си правиха на инат и сега нищо не се е променило в поведението им. Трябва да спре това деструктивно поведение и шансът на българите да го направят е да гласуват с номер 12", категорична бе Първанова.

Тя бе категорична, че ако влезе в изпълнителната власт, ще реализира политики за младите хора, защото "управляващите сега няма да управляват вечно и на тяхно място трябва да дойдат млади, обучени и научени хора, които да работят за държавата".

По време на срещата лидерът на НДСВ бе придружена и от кандидат-депутати от варненската листа на партията.

"Ние не можем да ви обещаем повече, отколкото можем да дадем. Не искам да ви лъжем като всички останали, защото за нас е въпрос на чест утре, като се срещнем по улиците, да не сме гузни. Едни ще заминат в друг град, или са от друг град за малко тук, други ще напуснат държавата, аз съм патриот и искам най-после нещо да почне да се случва в тази държава", каза един от кандидатите - бизнесменът Марин Янков.

Първанова от своя страна припомни, че по време на управлението на НДСВ всеки бизнесмен е можел да получи кредит от 5000 лв. Тя спомена и този до 60 000 лв., за развилите бизнеса си.

Според нея само 2% от тези, които са взели тогава кредити, не са върнали сумите. Това от своя страна било доказателство, че когато държавата стимулира бизнеса, а не го притиска, българите могат да се справят прекрасно.

Гражданите, които  присъстваха на срещата в Аврен, бяха единодушни, че най-спокойно са живели по времето на управлението на НДСВ.

Събралите се хора поискаха да се направи всичко необходимо гражданите да имат право на образование и кариерно развитие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!