Пеевски нямал намерение да бяга зад граница

OFFNews 31 август 2014 в 09:56 3346 4

Камен Костадинов

Делян Пеевски няма намерение да напусне държавата и да живее зад граница. Това стана ясно от думите на Камен Костадинов от ДПС пред Нова телевизия. 

Той коментира информацията, че след изборите Пеевски ще се откаже от депутатско място и ще напусне страната. Според една от версиите той имал намерение да отиде в Катар.   

"Чел съм тази новина в няколко различни версии – от версията, че ще го пращаме посланик, до това, че ще му пращаме посланик да го обгрижваме. Това е пълна глупост", каза Костадинов.

По думите му, въпреки че от 14 юли миналата година Пеевски не се е появявал в парламента, той работил активно като депутат. "Това че не е бил в светлината на прожекторите не значи, че не е работил като народен представител. Хората в избирателния му район го харесват, познават го", обясни Костадинов. 

"Няма как да се разберем с ГЕРБ. ДПС досега не е влизало в избори с предварителни договорки. Чакаме вота на суверена и да видим кой каква подкрепа ще получи. Трябва да влезем на изборите с ясната декларация, че всеки ще признае резултатите", каза още той и допълни, че ДПС ще се бори за максимално широка подкрепа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови