Партията на Бареков готова да подкрепи правителството вместо ПФ

OFFNews 23 ноември 2014 в 19:49 6013 20

Партията на Николай Бареков „България без цензура“ е готова да подкрепи правителството на Бойко Борисов, като заеме мястото на Патриотичния фронт.

Това обяви председателят на парламентарната група на партията – Български демократичен център, Светлин Танчев.

ГЕРБ трябва по най-бързия начин да разговаря с парламентарната група на ББЦ, за да се вземе най-разумното решение – да подкрепим управлението срещу определени ангажименти, посочи Танчев.

Докато Патриотичният фронт участва в управлението, няма да пуснат европейските фондове за България. ГЕРБ трябва да разберат, че с патриотите са дотук. След Нова година ще започнат директни санкции към България заради ксенофобска партия в управлението на страната, коментира лидерът на партията Николай Бареков.

Най-логичното управление би било две десни партии, каквито са ГЕРБ и Реформаторският блок, и партия в центъра, каквато е ББЦ. Ние сме европейски призната партия и член от европейското семейство на консерваторите, посочи Бареков.

От партията на Бареков искали да оглавят комисията за европейските фондове в парламента, като постави като председател Светлин Танчев, тъй като той има необходимия ценз.

Бареков е категоричен, че ще подкрепи инициативата на ГЕРБ да отпаднат прихващанията на суми в КТБ през периода на надзора.

Имаше политическа формация, финансирана с пари на банката и тази партия не е нито ББЦ, нито ГЕРБ, ДПС или БСП, каза Николай Бареков, но отказа да посочи коя е тази партия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!