Октай: Лютви Местан и компания се опитват да изолират Ахмед Доган от ДПС

OFFNews 18 май 2015 в 11:49 8486 9

Снимка БГНЕС

Хора около лидера на ДПС Лютви Местан се опитват да изолират Ахмед Доган от партията. Мислят си, че така могат по-лесно да контролират цялата организация без него. Тази сензационна теза разви пред TV7 бившата дясна ръка на пожизнения председател на движението Осман Октай.

"След като банкерът Емил Кюлев беше убит, започна развиването на най-чистата форма на финансова пирамида около КТБ. Тя остана единствена и затова няма да видите в списъците с посетители при Цветан Василев имена на партийни лидери и министри. По-скоро главният координатор на този финансов ресурс отива при тях", посочи Октай.

Според бившия депутат на ДПС Йордан Цонев е "правел самоинциатива" и е ходил за лични неща на посещения при банкера Цветан Василев, а срещите са осъществени зад гърба на пожизнения лидер Ахмед Доган. Октай намекна, че поведението на депутата Йордан Цонев пред камерите подсказвало, че има от какво да се притеснява. "Някои хора си изпускат нервите в студиата", посочи той.

"Всички действия от момента, в който се обяви, че има криза около КТБ, са имитации, губене на време и замитане на следи", смята бившата дясна ръка на Доган. Бившият депутат изрази съмнение дали ще има международен одит на банката и дали ще бъдат издирени парите и хората, които са виновни за случилото се с КТБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!