Нешка Робева: Пеевски два пъти ме заплаши, че ще напълни някоя дупка с мен

ОFFNews 31 юли 2014 в 10:46 41894 49

Нешка Робева
Нешка Робева

"Искате да кажете, че чрез Бареков аз се свързвам с Делян Пеевски? Та той два пъти пред свидетели ме е заплашил, че ще напълни някоя дупка с мен", заяви в сутрешния блок на Нова тв бившият треньор по художествена гимнастика Нешка Робева.

Не съм се изплашила. Сама пожелах това да не се разследва, защото какво ще се докаже, добави тя.

По думите й Николай Бареков наистина е притиснат, доста го нападат и той използва недобрия начин да се защити.

Колкото до скандала Бареков-Борисов по повод миналото на лидера на ГЕРБ, Робева коментира, че не е нужно в публичното пространство да се хвърля обществена тайна, защото всички знаели, че това, което председателят на "България без цензура" разкрива в сигналите си, е истина. „Нашите задгранични партньори много отдавна пуснаха тази информация в интернет”, добави треньорката.

На въпрос знае ли откъде са парите на Николай Бареков, Робева отговори, че трябва този въпрос да се задава от самото начало. "Откъде са парите на всяка една партия? Защо не питате това? Откъде са парите на ГЕРБ за кампанията, която беше проведена за предишните избори?”, попита тя.

„Бареков ли е опасността за българския политически живот и за държавата? Той по-лош ли е от Бойко Борисов? Това ще покаже бъдещето”, заяви Робева.

„Разглеждам Бареков като един млад човек, който иска да влезе в политиката”, каза тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!