Ненчев съзря подкрепа от БСП, а столетницата продължава да му иска оставката

Симона Костадинова 06 октомври 2015 в 14:47 2665 3

Министърът на отбраната Николай Ненчев заяви, че вижда подкрепа дори и от страна на БСП за ремонта на изтребителите. От столетницата обаче не са съгласни с това негово твърдение и все още искат оставката му.

Днес министърът обяви пред журналисти, че депутатите от комисията по отбрана са доволни от работата му и дори среща разбиране от страна на БСП. Реакцията на столетницата не закъсня.

"Днешното заседание на комисията е посветено на блицконтрол- всяка група задава въпроси към него - как точно той разбра нашата подкрепа. За парламентарната група на БСП остава актуална темата с оставката на военния министър и не виждаме на каква подкрепа би могъл да разчита или е получил по тази тема", каза отговор на изказването на министъра Ангел Найденов от БСП, който е член на комисията.

Депутатът каза още, че по време на днешната комисия депутатите не са чули нищо ново от министъра. Той заяви, че все още има резерви относно договора за ремонт на българските самолети в Полша.

"Резервите ми са свързани с гаранциите за качеството, надеждността на ремонтите и продължителността, доколкото има заявка, че се поставя под въпрос доставката на резервни части от руската страна", обясни Найденов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!