Москов: Мога да отговоря на Борисов с подобно клише за мадридския му вожд

OFFNews 15 август 2014 в 10:38 9655 43

Петър Москов

"Поведението на г-н Борисов по-скоро е като игра на покер, а политиката по-скоро е игра на шах. Г-н Борисов блъфира".

Това обяви в интервю за Нова телевизия Петър Москов от ДСБ по повод вчерашните изказвания на Бойко Биросов по адрес на Реформаторския блок.

"Като излезем от метафорите за риби, стръв и подобни, защото има риби шарани и риби акули, да кажа, че за разлика от Синята коалиция, Реформаторският блок не е шаран", коментира още десният политик. 

По думите му е странно как при продължаващото консолидиране на Реформаторския блок, ГЕРБ си променя позициите - правителство на национално единство, ще управляваме сами, ще се коалираме с Реформаторския блок, няма да управляваме без 121 депутати и т.н.

"Ако г-н Борисов ми говори за драгалевския вожд (Иван Костов), аз мога да му отвърна с подобно пропагандно клише за мадридския му вожд (Симеон Сакскобургготски), когото той сигурно уважава.

Промяната няма да дойде с връщане на статуквото - на Борисов, на Станишев, на Сакскобургготски ако щете. Иван Костов не участва в решенията на Реформаторския блок - колкото той участва в решенията на г-н Кънев, толкова Симеон Сакскобурготски участва в решенията на Бойко Борисов. Това е евтина пропаганда", коментира още Москов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!