Миков за Ненчев: Този министър е приключен, Борисов да го смени

OFFNews 02 октомври 2015 в 16:03 2712 3

"Този министър е приключен. Очевидно е, че той не може да се справи с тази отговорност. Най-добре е министър- председателят да предложи персонални промени в Министерски съвет.“

Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков на пресконференция в Монтана.

Той подчерта, че в момента има сключен договор за ремонт на двигателите на самолетите, който не се реализира. По думите му всичко това е станало на база на споразумение от 2011 година по време на управлението на ГЕРБ.

„Когато сега се поставят въпроси, че цените били много по-високи, е малко смешно. Коментарите по отношение на цените не са верни, защото става дума за 10% възможно увеличение за целия период. Очевидно става въпрос за други интереси“, категоричен бе Миков.

Той заяви, че на много места кампанията започва с купуване на гласове и има информация от различни места за злоупотреби.

„Напрежението около тези избори вади някои от купувачите много на светло или бездействието на органите, които трябва да се занимава с това. Ако така България прави изборите, то нейната демокрация определено е в упадък. Ако целта на изборите е само да се стигне до властта, за да се разпределят някакви пари, то те стават безсмислени“, коментира още той.

Миков заяви, че в момента се събират нужните данни за случаите, а след това ще бъде уведомена и обществеността и съответните органи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!