Любен Дилов-син и Росен Петров ще съдят Николай Бареков

Ковачки се опитва да използва "Гергьовден" като тоалетна хартия, твърди евродепутатът

OFFNews 27 януари 2015 в 23:23 30810 26

Снимка Сергей Антонов

Николай Бареков.

Почетният председател на “Движение Гергьовден” Любен Дилов-син и депутатът Росен Петров ще съдят Николай Бареков.

Това става ясно от позиция на съюза от партии „Български демократичен център“, изпратена до медиите днес следобед.

С клеветите, които г-н Бареков избълва в медиите, ще се занимае българският съд, обявиха от БДЦ.

Бившите коалиционни партньори на лидера на "България без цензура" коментираха, че "поведението на Николай Бареков в последните два дни, в които раздава оценки, квалификации и обиди спрямо хора, които с нищо не са го заслужили, е тъжно".

Те твърдят, че в момента има "опитите за дестабилизиране на парламентарна група Български демократичен център".

"Огорчени сме, че Николай се опитва да прехвърли проблемите в партията си на Политическия съюз БДЦ, от болната на здравата глава, обвинявайки нас за собствените си грешки. Очевидно е, че Николай има партийни и финансови проблеми, и че хората, които напада, не са готови да платят сметката вместо него. Явно в момента търси, а може би е и намерил нов спонсор, съдейки по публикациите в някои медии" - обявиха от „Български демократичен център“.

Бареков: Ковачки се опитва да използва "Гергьовден" като тоалетна хартия

По-рано днес Бареков обяви, че "Христо Ковачки е единственият олигарх, който се опитва да си купи цяла парламентарна група, все едно някой от неговите колеги олигарси си купува поредна яхта или поредна S-класа."

"Въпреки че претендира за висок интелект, г-н Ковачки изигра много глупаво картите си, като спазари депутати на парче като на битпазар, скривайки се зад одиозните фигури на Любен Дилов-син и неговия колега Драгомир Стефанов, които мъкнах на гърба си цяла кампания. Интересно е каква ли заплата получават в момента псевдо-лидерите на БДЦ от своя ментор, за да изпълняват функцията на негови парцалени кукли. Истината е, че колегите от „Гергьовден“ не успяха да вземат дори и един депутатски мандат, въпреки че ние им дадохме водаческите места в родния за Любен Дилов-син 23 МИР, където той не можа да убеди своите съкварталци да гласуват за него", коментира Бареков.

Бившият телевизионен журналист твърди, че "Ковачки се опитва да използва партия Гергьовден и нейните лидери като смокинов лист или още по-точно - като тоалетна хартия, за да прикрие кражбата на цяла парламентарна група, преименувайки я на нищо незначещото БДЦ".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!