Лукарски дава на прокурор кмета на Родопи за набеждаване в престъпление

OFFNews 01 септември 2015 в 13:00 3036 0

Лидерът на СДС Божидар Лукарски дава на прокурор кметицата на община Родопи за набеждаване в престъпление. 

Това обяви Лукарски по повод информацията, че подписите на партийните шефове в РБ са били фалшифицирани под документ, който упълномощава членове от квотата на Реформаторския блок в Общинска избирателна комисия-Родопи. Синият лидер е категоричен, че подписът му е истински, а и никой не е искал от него да положи параф, който да бъде сравняван с този под документа. 

На местата, където една или няколко партии не са съгласни с официалния кандидат на РБ за местния вот, ще се създаде инициативен комитет, който няма да може да ползва името Реформаторски блок или наименованието на някоя от формациите. "Местните избори се различават от останалите. Демокрацията е сложно нещо и не може с магическа пръчка някой отгоре да наложи нещо", заяви зам.-председателят на СДС Любен Петров. 

"Най-губещ от единното явяване е СДС, защото там, където сме имали примерно петима общински съветници, сега ще трябва да ги делим с останалите партии", подчерта Румен Христов. По думите му по-важно обаче е единството на реформаторите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови