Лидерът на "Атака" се готви за сватба, първороден син и местни избори

OFFNews 24 май 2015 в 16:41 9312 24

Снимка БГНЕС

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров  ще даде своя принос в решаването на демографската криза и през втората половина на септември ще стане баща за първи път.

„ Трябва да дадем пример на младите и да допринесем за решаването на демографския проблем в страната", споделя той в ефира на Нова телевизия.

59-годишният политик ще мине под венчилото, за да узакони връзката си със своята приятелка и съпартийка Деница Гаджева. Лидерът на националистите обяви, че приема детето като "божи дар и знак" и се надява с примера си да накара младите да го последват.

"Аз съм отговорен човек, джемтълмен и няма да оставя нещата така. Бремеността беше единствената причина Деница да напусне парламента. Тя не се чувстваше добре, притесняваше се в кулоарите и взе най-отговорното решение", споделя откровено лидерът на "Атака".

"Чувствам се безкрайно щастливи и знам със сигурност, че животът ми ще се промени от есента. Няма нищо по-хубаво да отглеждаш собственото си дете. Това си е различна отговорност", добавя Сидеров и с нетърпение очаква новата си роля на родител.

"Най-умните деца се раждат в зряла възраст", убеден е бъдещият татко.

Сидеров и Гаджева имат връзка от 2011 г., когато стана ясно, че лидерът на националистите се е разделил със съпругата си Капка Георгиева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!