Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Кънев призова политиците да разследват откъде са парите на Пеевски

OFFNews 28 август 2015 в 13:34 17576 18

Радан Кънев

Радан Кънев призова всички партии, включително и ДПС, да започнат разследване и да установят как "по време на няколко политически мандата с депутатска заплата се натрупват милиарди".

Това се случи днес на пресконференция във Варна. Думите му са провокирани от появилата се вчера информация, че депутатът от ДПС Делян Пеевски ще напусне парламента в началото на новия политически сезон.

Той нарече случващото се "върха на политическата арогантност и наглост" и заяви, че според него поведението на Пеевски означава: „аз се нагуших достатъчно от политиката и излизам”.

Според Кънев, това което представлява образът Пеевски в националната политика, в местен план всъщност е град Варна.

"Много лоши коалиционни политически практики са тръгнали именно от този град и в местната политика трябва да се започне от Варна, затова се борим в парламента и правителството", допълни той.

Кънев обясни, че именно това е причината да изразява пълната си и непоколебима подкрепа за" единствения кандидат, олицетворяващ промяната" - Чавдар Трифонов.

Всички останали кандидати за кметския стол, Кънев определи като защитници на статуквото и като продължители на сегашните корупционни схеми в града.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews