Каракачанов: Малко могат да бъдат като Тодор Живков

OFFNews 01 ноември 2014 в 18:28 29338 40

Снимка vmro.bg

Малко могат да бъдат като Тодор Живков. Като политик. Не е модерно да се говори хубаво за Тодор Живков, но ако погледнеш и сравниш Живков с тези, които последните 25 години управляваха - май сравнението е в негова полза. То и затова е тази голяма носталгия. Ако бъдем исторически точни - след 1962 г. приключват и лагерите. Когато си бил 45 години на власт, явно си имал и качества да се задържиш.

Това заяви в интервю за Нова телевизия лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.

Жозеф Дол не може да ме изрита, защото не е човекът, който ме е избирал. Могат да ме изритат моите избиратели или избирателите на Патриотичния фронт. Ние не сме се молили и не сме се натискали да участваме в управлението. От ГЕРБ ни поканиха на разговори. Имахме две срещи и говорихме по тяхната и по нашата програма, каза Каракачанов.

Според него решаващите преговори още не са започнали.

Заявихме, че не сме жадни за власт и по тази причина не сме лансирали имена, които трябва да стават министри. За нас е по-важно да има програма, в която да са фиксирани важните за нацията неща, добави председателят на ВМРО.

Да си министър на отбраната е престижно, особено за човек от ВМРО, особено за историк и човек с национални разбирания, заяви Каракачанов, но уточни, че от Патриотичния фронт не са поискали от ГЕРБ възможността да вземат това министерство.

Имам 17-18 000 лева по банкови сметки, призна още лидерът на ВМРО-БНД.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!