Кадиев: Някой има много да си отмъщава на България

OFFNews 15 юли 2014 в 15:56 33738 30

Георги Кадиев

Вече не мисля, че целта е била просто изгонването на Цветан Василев от КТБ. Това е факт вече. Не мисля, че целта е и прибиране на активите на банката на безценица. Това предстои, написа в профила си в социалната мрежа Георги Кадиев от БСП.

Известният с опозиционното си говорене в БСП депутат напусна Народното събрание заради несъгласие с управлението на партията.

В коментар за ситуацията покрай КТБ той написа:

Основната цел е разбиването на държавата. Удар по банковата система, крах на ключови институции, възможна атака срещу стойността на лева, а оттам и спестяванията на населението. 

Някой има много да си отмъщава на България и го прави с пълна сила.

Затова - колкото и странично да изглежда в момента- е ключово кой ще е следващия председател на БСП. Не заради това кой ще се кипри на президиума и кой ще ходи на срещи при президента. Не и заради това кой ще реди листите за депутати.
А за да помогне за спирането на разрухата на държавата. Предполагам, че мнозина ще повторят мантрата "когато вие дойдете на власт, винаги така става".

Дори и вярно да е, дори и заради това БСП дължи много на България. И не мисля, че има много други сериозни партии, които могат да справят със задачата.

Зависи най-вече от следващия председател и ръководство, разбира се. След 27 юли ще знаем.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!