"Извършват политически и личностен геноцид срещу мен"

ОFFNews 21 април 2015 в 20:47 4377 16

Николай Бареков.
Николай Бареков.

„Статуквото, на което съм най-върл враг и което ме превърна в жертва, купи Росен Петров, защо да не може да купи друг. Това е политически геноцид, личностен, персонален и аз знам откъде идва той“, заяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков пред БНТ.

Той заплаши, че който посегне на парите на партията му, ще му получи "една истинска битка в Страсбург".

"Не може партия, взела 17% на изборите, да бъде унищожавана за сметка на проектчета на Татяна Дончева, на агент Гоце. Ако има опит за изваждане по служебен път на една от най-големите партии, ще преосмисля моето поведение и в ЕП, и в България и тези управляващи ще разберат какво е да имаш противник като Бареков", коментира той.

„От субсидия и заплата Бареков нищо не е взел, никога не е бил на държавна ясла, никога не е откраднал и един лев от народа, за разлика от тези преди мен. Там са хора, които преядоха с власт“, коментира новият политик.

По думите му той е бил съсипан от статуквото, защото е бил сам срещу него, но се зарече да продължи да се бори.

„Борисов сложи за министър крайно реакционен и дясно настроен човек, който няма усет към хорската болка. Човек на Иван Костов няма как да има такава сетивност. Те са хората, които съсипаха България. Неговата реформа се изчерпва с думата лимит“, коментира той.

Лидерът на ББЦ коментира и отношенията си с премиера Борисов, като посочи, че двамата са най-принципните опоненти.

„Всички клекнаха под неговата магнолия. Аз останах под моята магнолия с жена ми и кучето. Ние не сме врагове в лично качество, а политически опоненти“, заключи Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!