Зеленогорски: Очаквам реформаторски пробив в 40% от страната

OFFNews 04 юли 2015 в 16:07 3337 6

За „Движение България на гражданите“ ще е висок успех да постигнем кметове в областни градове и в различните по големина общини, като разчитаме и на висок брой съветници в общинските съвети. Очаквам реформаторски пробив в местните избори в около 40 % от територията на страната. 

Това каза в приветствието си по време на политическата академия „Модерната дясна кампания – ключ към политически успех”, която се провежда днес в София, Найден Зеленогорски, шеф на предизборния щаб на РБ и заместник-председател на ДБГ.

От ДБГ държим да се направи единна регистрация на РБ, НПСД също заявиха, че го искат, остава да чуем и другите партньори. Във вторник предстоят и Председателски съвет, и щаб на РБ и се надявам да вземем решенията, съобщи той, като обясни, че ще се обсъдят и въпросите на коалицията, кампанията и на какви принципи ще се подреждат листите.

Зеленогорски каза също, че организацията на местния вот е ключово важна за ДБГ, за да се увеличи влиянието в местната власт. Той прогнозира, че до средата на юли процесът ще се „отпуши“ и ще се вземат решенията за водачи, подреждане на листи и партньорства по места.

Политическата академия днес се организира от „Движение България на гражданите” съвместно с фондация „Конрад Аденауер” за организациите от София-област и регионите на Благоевград, Кюстендил, Перник и Пловдив, като в нея участват около 100 активисти, координатори, ръководства на щабове и млади лидери на ДБГ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови