Депутати от Атака нахлуха в Нова телевизия

Елица Мартинова 08 януари 2014 в 18:22 20986 53

Депутатът от Атака Димитър Димов нахлу в НТВ да иска сметка от Виктор Стоянов, който гостуваше в предаването на Милен Цветков.

Депутати от Атака нахлуха в сградата на Нова телевизия, за да се саморазправят с гости на предаването „Часът на Милен Цветков”.

Атаката им беше насочена срещу участниците в протеста за свалянето на имунитета на Волен Сидеров, който се проведе днес пред Съдебната палата Виктор Стоянов и Цветозар Вълков.

Яростта на депутатите от Атака бе провокирана от това, че в началото на интервюто си при Милен Цветков двамата протестиращи бяха с маски на Волен Сидеров.

Депутатите от Атака бяха Деница Гаджева, Миглена Александрова, Димитър Димов, Илиян Тодоров и Калина Балабанова.

Народните представителите отправиха множество обидни реплики и заплашиха протестиращите с думите: „Ще ви накараме да си изядете маските”.

Представители на Атака многократно са били поканени да участват в предаването „Часът на Милен Цветков”, но не са откликнали на поканата да дебатират в ефир. Вместо това са предпочели саморазправа във фоайето на Нова телевизия.

Инцидентът, започна след края на предаването малко след 17 часа и продължи около половин час.

 

Депутатите от Атака, Деница Гаджева, Димитър Димов, Илиан Тодоров, Калина Балабанова и Миглена Александрова се карат с гостите на Нова телевизия Цветозар Вълков и Виктор Лилов.

Снимка НТВ

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!