Генералният секретар на НАТО е в София

OFFNews 22 януари 2015 в 00:01 6975 18

Йенс Столтенберг
Йенс Столтенберг

След визитите на британския външен министър Филип Хамънд и на държавния секретар на САЩ Джон Кери на 22 януари в София пристига и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Столтенберг ще има срещи с президента Росен Плевнелиев, министър-председателя Бойко Борисов, с външния министър Даниел Митов и с министъра на отбраната Николай Ненчев.

В 17:30 ч. генералният секретар и българският държавен глава ще дадат брифинг.

Посещението на Йолс Столтенберг ще мине при стандартните засилени мерки за сигурност, уточниха от МВР за OFFNews. Преди дни охрана на най-високо ниво бе осигурена и на държавния секретар на САЩ Джон Кери, а по трасето на кортежа му бяха наложени ограничения за затваряне на балконските врати и прозорци.

Въвежда се временна организация на движението в центъра на София във връзка с посещението на Столтенберг.
Забранява се престоят и паркирането от 8.00 ч. днес до отпътуване на делегацията на 23 януари на ул. "Ген. Гурко" - между ул. "Дякон Игнатий" и ул. "Кн. Александър Първи".

Забраната важи и от 8.00 ч. днес до приключване на мероприятието за ул. "Дякон Игнатий" - между бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков", както и за ул. "Аксаков" - между ул. "Дякон Игнатий" и ул. "Г. Бенковски".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews