Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

ГЕРБ внесе документи за вота, иска кмет в Кърджалийско

OFFNews 25 август 2015 в 09:25 3262 7

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов внесе пръв партийните документи за регистрация в ЦИК за местния вот.

Има допълнителни договорки между диаметрално противоположни партии, които се обединяват срещу ГЕРБ за вота, заяви Цветанов, цитиран от бТВ. Това не означава, че има някаква сделка, а политическо решение на местно ниво, обясни той.  

Стремим се преди всичко да спечелим гласовете на хората, без да ги делим на наши и ваши, това е силата ни. Той заяви, че е време да спечелят и кметско място в района на Кърджали, без това да е резултат от сделка с ДПС.

Цветанов обясни, че има подкрепа от хората на Лютви Местан за кандидата на ГЕРБ в Нова Загора, но той е подкрепен и от други политически сили, защото има качества на лидер. 

По думите на Цветан Цветанов предизвикателството пред партията е „да покажем видимите резултати на кметовете на ГЕРБ и да покажем, че можем да поемем нови предизвикателства в регионите, където нямаме присъствие”. 

Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ подчерта, че "има огромна разлика в София след победата на ГЕРБ през 2005. Софиянци не оценяват колко променена е столицата, тя е невероятна красота, коментира Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!